Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

XINDAO

Xindao

Xindao on yksi euroopan suurimmista ekologisia liikelahjoja valmistavasta tehtaista. Tuotanto on pääsääntöisesti Aasiassa, tarkasti valikoiduissa ja valvotuissa tehtaissa. Kaikista tuotteista on saatavilla erilliset sertifikaatit sekä testaustulokset. Xindaon valikoimista löytyy laadukkaasti valmistettuja elektroniikkatuotteita, muovipulloista ja muista kierrätysmateriaaleista valmistettuja kasseja sekä vastuullisesti valmistettuja edullisempia jakotuotteita.

Näytä:
Lajittele:

Varavirtalähde 5 000 mAh vehnän oljista

Luonnollisesta vehnäkuidusta (35 %) ja ABS-materiaalista valmistettu, huippukompakti 5 000 mAh:n varavirtalähde, joka sopii taskuusi niin täydellisesti, että voit ottaa sen mukaasi minne tahansa menetkin.

19.75‎€

Varavirtalähde 5 000 mAh Bambusta

5 000 mAh:n taskukokoinen varavirtalähde, joka on valmistettu luonnollisesta ja kestävästä bambusta sekä pehmeäpintaisesta ABS-materiaalista.

21.05‎€

Langaton varavirtalähde 8 000 mAh Bambusta

8,000 mAh:n varavirtalähde, joka on valmistettu luonnollisesta ja kestävästä bambusta sekä pehmeäpintaisesta ABS-materiaalista.

38.20‎€

Minikaiutin 3 W vehnän oljista

Pieni mutta tehokas 3 W:n langaton kaiutin, joka on valmistettu luonnollisesta vehnäkuidusta (35 %) ja ABS-materiaalista, ja jonka voit ottaa kaikkialle mukaan kuunnellaksesi lempimusiikkiasi. 500 mAh:n akku mahdollistaa jopa 4 tunnin toiston yhdellä latauksella, ja BT 5.0 -käyttöetäisyys on 10 metriä. Mikrofoni ja vahvistustoiminto.

18.40‎€

Langaton 3 W Fashion-bambukaiutin

Luonnollisesta bambusta valmistettu 3 W:n kaiutin sisäänrakennetulla 500 mAh:n litiumakulla.

23.65‎€

Langaton laturi 5 W vehnän oljista

Erittäin litteä 5 W:n langaton laturi kaikkien langattomien laitteiden lataamiseen. Valmistettu luonnollisesta vehnäkuidusta (35 %) ja ABS-materiaalista.

10.50‎€

Bamboo 5W langaton laturi 3 USB-portilla

8,000 mAh:n varavirtalähde, joka on valmistettu luonnollisesta ja kestävästä bambusta sekä pehmeäpintaisesta ABS-materiaalista.

26.30‎€

Langattomat bambukuulokkeet

Langattomat ECO-bambukuulokkeet, jotka on valmistettu huolellisesti valituista, ympäristöä säästävistä materiaaleista.

36.85‎€

Langaton 10 W:n Baia-kaiutin puuta

Ympäristöystävällinen 10 W:n kaiutin, joka on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista. Tämä kaiutin on valmistettu kestävästä, vedenpitävästä materiaalista, ja sen pohja on orgaanista korkkia.

36.85‎€

Langaton 5 W:n Baia-kaiutin puuta

Ympäristöystävällinen 5 W:n kaiutin, joka on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista. Tämä kaiutin on valmistettu kestävästä, vedenpitävästä materiaalista, ja sen pohja on orgaanista korkkia.

36.15‎€

langaton 5W varavirtalähde 4000 mAh Bambusta

Eco 4 000 mAh:n varavirtalähde, joka on valmistettu luonnollisesta ja kestävästä bambusta. Tukee 5 W:n langatonta latausta ja latausta USB-portin kautta kaapelilla.

32.90‎€

Bamboo 5W langaton laturi

Lataa mobiililaitteesi yhdistämättä kaapelia tällä ECO 5 W langattomalla laturilla.

14.45‎€

Ontario 5 W:n langaton latausteline

Tämä langaton laturi on valmistettu ABS-materiaalista ja 100 %:n luonnollisesta bambusta, ja se sulautuu täydellisesti työpöytääsi tai olohuoneeseesi.

23.65‎€

Langaton varavirtalähde 5 000 mAh Bamboo X

Pidä puhelimesi ladattuna tämän 5 W:n langattoman eko-varavirtalähteen avulla.

52.75‎€

Langaton bambusta valmistettu kaiutin

Luonnollisesta bambusta valmistettu 3 W:n kaiutin sisäänrakennetulla 300 mAh:n litiumakulla. Soittoaika jopa 3 tuntia yhdellä latauksella ja käyttöetäisyys 10 m BT4.1:llä.

14.45‎€

Bamboo X -kaksoiskaiutin

 Kestävää kehitystä tukevassa kaiuttimessa uskomaton äänikokemus yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun kestävistä ja vastuullisista materiaaleista.

65.95‎€

Bamboo X -kaiutin

 Kestävää kehitystä tukevassa kaiuttimessa uskomaton äänikokemus yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun kestävistä ja vastuullisista materiaaleista.

39.50‎€

Langaton 5W Ontario-laturi kaiuttimella

Langaton laturi on valmistettu ABS-muovista ja täysin aidosta bambusta. Laturi ja kaiutin integroituvat täydellisesti työpöydällesi tai olohuoneeseesi.

46.15‎€

Langaton Ontario-laturi kynätelineellä 5W

Päivitä työpöytäsi tällä huippukätevällä langattomalla laturilla.

26.30‎€

A4-kokoinen lataava Air 5W rPET kokouskansio

Tämä rPET-kokouskansio, jossa on 20 kermanväristä ja viivoitettua, 70 gramman paperiarkkia muistiona, edustaa uusinta tekniikkaa.

59.30‎€

Air 5W rPET A5 muistikirja langattomalla latauksella

Näiden rPET-muistikirjakansien kanssa pidät kokouksesi tyylikkäästi. Etukannessa on langaton latausalusta älypuhelintasi varten.

52.70‎€

Langaton ja lataava vehnänolkikaiutin

Tällä tyylikkäällä, langattomasti lataavalla vehnänolkikaiuttimella voit kuunnella suosikkimusiikkiasi samalla, kun lataat langattomasti vaikka puhelimesi.

38.20‎€

Duo color rPET 15,6” RFID Tietokonereppu

Tässä kapeassa tietokonerepussa on tilaa kannettavan lisäksi muille ehdottoman tärkeille tavaroillesi, ja sen kanssa reissaat tyylikkäästi. Kaksivärinen tietokonereppu on valmistettu rPET-materiaalista.

28.95‎€

Duo color rPET 15,6” RFID Olkalaukku

Tässä olkalaukussa on tilaa kannettavan lisäksi muille ehdottoman tärkeille tavaroillesi, ja sen kanssa reissaat tyylikkäästi. Kaksivärinen olkalaukku on valmistettu rPET-materiaalista.

26.30‎€

Duo color rPET RFID viikonloppulaukku

Täydellinen esimerkiksi yön yli kestäville reissuille. Tämä kaksisävyisen harmaa viikonloppulaukku on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, joten se ei pelkästään ole tyylikäs vaan myös ympäristöystävällinen.

32.95‎€

Duo color rPET kylmälaukku 6 tölkille

Tämän laukun tilavuus on 6 tölkkiä, joten siihen mahtuu paljon eväitä. Lisäominaisuuksia ovat etutasku ja olkahihna.

11.85‎€

Osaka rPET Reppu

Osaka-reppu tuo trendikästä kestävyyttä jokapäiväiseen käyttöön kierrätetyn RPET-materiaalin ansiosta. Tämä urbaani reppu on kokonaan pehmustettu kaikkien arvoesineiden suojaamiseksi.

64.65‎€

Fargo rPET Kylmäreppu

Tässä rPET-kylmärepussa on suuri päälokero, johon mahtuu 16 tölkkiä tai 4 pulloa pystysuoraan helposti mukana kannettavaksi.

30.30‎€

Fargo rPET Kylmälaukku

Tyylikkäässä rPET-kylmälaukussa on laaja pohja niin, että voit pakata ruokarasiat ja astiat kätevästi, ja laukkuun sopii jopa 8 tölkkiä.

21.05‎€

Fargo rPET Kylmäkassi

Kylmäkassissa on tilaa neljälle 1.5 litran pullolle. Tilava vetoketjullinen etulokero ja helposti puhdistettava vuoraus. Valmistettu ympäristöä säästävästä RPET-materiaalista.

23.70‎€

Voimapaperikierremuistikirja A5 ja muistilaput

Tähän voimapaperimuistikirjaan voit aina merkitä pikamuistiot ja muistutukset. Kirkkaanväriset viestilaput varmistavat, että muistutuksesi pistävät silmään.

6.54‎€

Automaattinen 21" rPET-sateenvarjo

Lyhyt automaattisella avaus-/sulkemistoiminnolla varustettu sateenvarjo. Valmistettu rPET -polyesteristä, ja siksi se ei pelkästään ole tyylikäs vaan myös ystävällinen planeetallemme.

15.75‎€

Soho rPET Tietokonelaukku 15,6”

Ympäristöystävälliset materiaalit yhdistyvät design yksityiskohtiin. Kanna kannettavasi ja muut tärkeät tavarasi tässä tyylikkäässä 15,6 tuuman tietokonelaukussa.

25.60‎€

Automaattinen 23" rPET-myrskysateenvarjo

Tämä upeannäköinen rPET-sateenvarjo suojaa kattavasti sateelta. Valmistettu rPET -polyesteristä, ja siksi se ei pelkästään ole tyylikäs vaan myös ystävällinen planeetallemme.

13.15‎€

Bambuvartinen kuulakärkikynä

Bambuvartinen kuulakärkikynä, metallinen rengasnipistin, metallikärki.

1.24‎€

Swiss Peak rPET Voyager USB/RFID Tietokonereppu 15"

rPet reppu on valmistettu kestävästä 1680D rPET polyesterikankaasta ja siinä on runsaasti yksityiskohtia. Tilavan päälokeron lisäksi repussa on pehmustettu 15,6 tuuman tasku kannettavalle.

63.35‎€

Swiss Peak rPET Voyager RFID Tietokonelaukku 15.6"

rPet tietokonelaukku on valmistettu 1680D rPET polyesterikankaasta ja siinä on runsaasti yksityiskohtia. Tilavan päälokeron lisäksi laukussa on pehmustettu 15,6 tuuman tasku kannettavalle.

52.70‎€

Soho rPET Tietokonereppu 15,6”

15,6 ” tietokonereppu. Edessä olevan vetoketjutaskun kautta pääset nopeasti käsiksi muihin tavaroihisi. Valmistettu ympäristöä säästävästä rPETmateriaalista.

43.50‎€

Soho rPET Viikonloppulaukku 15,6”

Viikonloppulaukku on valmistettu rPET-materiaalista ja siinä on erikokoisia lokeroita säilytykseen, pehmustettu 15,6” tietokonelokero sekä irrotettava olkahihna.

46.15‎€

A5 Bambumuistikirja ja kynä

Bambumuistikirja on valmistettu ympäristöä säästävästä bambusta ja kierrätetystä paperista. Settiin kuuluu bambumustekynä, musta muste ja voimapaperinen lahjapakkaus.

11.85‎€

Kynä bambusta ja vehnäoljesta

Kynässä yhdistyy kaksi ympäristöä säästävää materiaalia. Kynä on valmistettu bambusta ja siinä on vehnänolkiyksityiskohtia. Sininen Dokumental-mustesäiliö ja t/c-kuula.

1.19‎€

A5 Muistikirja kierrätetystä nahasta

Upea kierrätetystä, sidotusta nahasta valmistettu A5 muistikirja. Kansi on ilmeeltään luonnollinen. 80 aukeamaa/160 kermanväristä, viivoitettua sivua kierrätetystä paperista.

5.21‎€

Aurinkolasit Vehnäoljesta ja Bambusta

Aurinkolasit, joiden kehykset on valmistettu vehnänolkikuidusta ja sangat bambusta. Pakattu tukevaan paperirasiaan. UV 400 -linssit.

4.61‎€

Vehnänolkikynä

Tämä kaunis kynä on valmistettu korjatun vehnän jäännösvarsista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen ja kestävän.

0.75‎€

Bobby Hero Small Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu joka on valmistettu rPETmateriaalista, kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 13,3" kannettavalle, 12,9" tabletille ja kaikille muille tavaroillesi.

77.90‎€

Bobby Hero XL Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 17" kannettavalle, 12,9" tabletille. Viimeistele omalla logolla.

104.25‎€

Bobby Hero Regular Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 15.6" kannettavalle, 12,9" tabletille. Viimeistele omalla logopainatuksella.

91.05‎€

Coffee To go Bambu Termosmuki

Tässä ainutlaatuisessa bambutermosmukissa on elintarvikekäyttöön sopivasta, ruostumattomasta 304-teräslaadusta valmistetut sisäpinnat ja orgaaninen bambu-ulkokuori.

13.15‎€

Ekologinen Bambu juomapilli, 2kpl

Ekologinen vaihtoehto muovisille pilleille. Vahva & kestävä bambu. Ympäristöystävälliset pillit voidaan pestä astianpesukoneessa ja käyttää uudelleen useita kertoja.

2.61‎€

Ekologinen Bambu juomapilli, 6kpl

Ekologinen vaihtoehto muovisille pilleille. Vahva & kestävä bambu. Ympäristöystävälliset pillit voidaan pestä astianpesukoneessa ja käyttää uudelleen useita kertoja.

5.13‎€

Suosituimmat tuotteet