Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

Meater

Meater

MEATERin avulla onnistut paistamaan helposti ravintolatasoiset lihat ja kalat

Mitä tekee amerikkalainen, jonka paistomittarista palaa johto, anturi irtoaa käännettäessä, piuha häiritsee kokkausta   – Ostaa uuden. Entä suomalainen insinööri, jolle sattuu sama? – Miettii miten mittarin voisi tehdä paremmin – johdottomasti. Idealamppu syttyi, MEATER sai alkunsa.Vuonna 2015 lukuisten suunnittelujen ja komponenttitestien jälkeen MEATERille oli aika hakea joukkorahoitusta, joka rahoituksen lisäksi olisi tärkeä palaute siitä, olisiko tuotteella kysyntää. MEATER onnistui erinomaisesti saaden ennakkoon tuotteen ostaneilta alkupääoman Kickstarterista, josta sitä tilattiin 1.2 milj. dollarilla, ja lisäksi Indiegogo -joukkorahoituspalvelusta 1,7 milj. dollaria. MEATER on myynnissä USAn ja Euroopan lisäksi Kanadassa ja Australiassa. Viime kesän hurjan myynnin vuoksi USAn Amazonin verkkokauppa nosti suomalaiskeksinnön etusivulleen.

MEATER-pääarkkitehti Teemu Nivala on Raahessa syntynyt diplomi-insinööri. Opintonsa hän suoritti Tampereen teknillisessä yliopistossa.

 

Kulinaristien suosima MEATER+ on varustettu signaalivahvistimella

MEATER on esimerkki, miten IoT – esineiden internet – muuttaa laitteiden ohjausta hyödyntämällä mobiililaitteita sekä käyttöliittymänä että välittämällä tietoa. MEATER käyttää WiFi- ja pilvipalvelua siten, että käyttäjän ei tarvitse tehdä muuta kuin huolehtia että yksi älylaite on paistopaikan läheisyydessä. MEATER toimii applikaation avulla. Tuotteilla voi muodostaa myös WiFi-verkon toiseen mobiililaitteeseen, jolloin signaalin kantaman pituutta ei tarvitse miettiä.

 

Innostava liikelahja, joka muistetaan ja sitä voi käyttää koko perhe

Tuotannossa on tällä hetkellä MEATER, MEATER+ ja neljän mittarin lippulaivatuote MEATER Block. Kaikki tuotteet ovat osoittautuneet ruokaa intohimolla kokkaavien hifistelyapuvälineeksi. Lihat ja kalat  saavat juuri oikean sisälämpötilan ja onnistuminen on helppoa! Paistotikussa on myös ulkoista lämpötilaa mittaava anturi tarkemman lopputuloksen varmistamiseksi.

MEATER -applikaatio näyttää paistoaikaisen lämpötilagraafin, jonka voi tallentaa pilvipalveluun myöhäisempää tarkastelua varten. Ilmainen suomenkielinen applikaatio on saatavissa Applen App Storesta ja Androidin Play-kaupasta.

Näytä:
Lajittele:

Meater Langaton Paistomittari

MEATER® on maailman ensimmäinen täysin langaton paistomittari. Siinä on kaksi sisäänrakennettua lämpösensoria, joiden avulla puhelimeen asennettu applikaatio avustaa sinut valmistamaan täydellistä lihaa, kanaa, ja kalaa kerta toisensa jälkeen. Meater toimii loistavasti paistinpannulle, uunissa, savustimessa sekä grillissä. Tuote on erittäin helppo asentaa ja yksinkertainen käyttää. Puhelimesi hälyttää kun valmistettava tuote on valmis.

73.80‎€

Suosituimmat tuotteet