Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

Hakutulokset

Näytä:
Lajittele:

Duo color rPET 15,6” RFID Tietokonereppu

Tässä kapeassa tietokonerepussa on tilaa kannettavan lisäksi muille ehdottoman tärkeille tavaroillesi, ja sen kanssa reissaat tyylikkäästi. Kaksivärinen tietokonereppu on valmistettu rPET-materiaalista.

28.95‎€

Osaka rPET Reppu

Osaka-reppu tuo trendikästä kestävyyttä jokapäiväiseen käyttöön kierrätetyn RPET-materiaalin ansiosta. Tämä urbaani reppu on kokonaan pehmustettu kaikkien arvoesineiden suojaamiseksi.

64.65‎€

Fargo rPET Kylmäreppu

Tässä rPET-kylmärepussa on suuri päälokero, johon mahtuu 16 tölkkiä tai 4 pulloa pystysuoraan helposti mukana kannettavaksi.

30.30‎€

Swiss Peak rPET Voyager USB/RFID Tietokonereppu 15"

rPet reppu on valmistettu kestävästä 1680D rPET polyesterikankaasta ja siinä on runsaasti yksityiskohtia. Tilavan päälokeron lisäksi repussa on pehmustettu 15,6 tuuman tasku kannettavalle.

63.35‎€

Soho rPET Tietokonereppu 15,6”

15,6 ” tietokonereppu. Edessä olevan vetoketjutaskun kautta pääset nopeasti käsiksi muihin tavaroihisi. Valmistettu ympäristöä säästävästä rPETmateriaalista.

43.50‎€

Bobby Hero Small Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu joka on valmistettu rPETmateriaalista, kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 13,3" kannettavalle, 12,9" tabletille ja kaikille muille tavaroillesi.

77.90‎€

Bobby Hero XL Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 17" kannettavalle, 12,9" tabletille. Viimeistele omalla logolla.

104.25‎€

Bobby Hero Regular Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 15.6" kannettavalle, 12,9" tabletille. Viimeistele omalla logopainatuksella.

91.05‎€

RPET Sortino Trail Kylmäreppu

Tyylikäs kylmäreppu soveltuu loistavasti retkille, mökille ja tietenkin kauppareissuille. Kauniisti meleerattu polyesterikangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

41.15‎€

RPET Sortino Kylmäreppu

Kylmäreppukin voi tuoda arkeen luksusta. Voit käyttää sitä vaikka päivittäin hyvin pehmustettuna city-reppuna. Polyesterikangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

42.40‎€

Recycled Reppu

10 muovipullosta valmistettu Recycled reppu. Edullinen Cityreppu jossa säädettävät ja pehmustetut olkahihnat sekä vetuketjullinen etutasku pienemmille tavaroille. Turvallisuutta lisää vetimien heijastavat yksityiskohdat. Repussa on myös irroitettava tuotelappu.

17.90‎€

Oriole rPET Narureppu

Kiristysnyörillinen Oriole RPET narureppu. Kestävä laukku on valmistettu 100 % kierrätetystä, kuluttajakäytössä olleesta muovista, ja se auttaa vähentämään muovijätettä.

2.20‎€

Suosituimmat tuotteet