Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

EKOLOGISET JA VASTUULLISESTI VALMISTETUT T-PAIDAT

Ekologiset, ympäristöystävälliset ja vastuullisista materiaaleista valmistetut t-paidat. T-Paitamme ovat valmistettu luomupuuvillasta, leikkuuylijäämistä ja kierrätetystä puuvillasta. Paidat ovat erittäin laadukkaita ja huomattavasti vähemmän ympäristöä kuormittavia vaihtoehtoja.


Näytä:
Lajittele:

Pure Waste - Miesten T-Paita

Tyylikäs miesten t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja paksu kangas tekee paidasta mukavan jokapäiväiseen käyttöön. Valitsemalla tämän t-paidan 2700 litraa puhdasta vettä säästyy. Valmistuksessa käytetty kangas on ylijäämäpuuvillaa. Paita on valmistettu eettisesti Intiassa Pure Wasten yhteistyötehtaalla.

11.90‎€

Pure Waste - Naisten T-Paita

Tyylikäs naisten O-aukkoinen t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja paksu kangas tekee paidasta mukavan jokapäiväiseen käyttöön. Valitsemalla tämän t-paidan 2700 litraa puhdasta vettä säästyy. Valmistuksessa käytetty kangas on ylijäämäpuuvillaa. Paita on valmistettu eettisesti Intiassa Pure Wasten yhteistyötehtaalla.

11.90‎€

Pure Waste - Miesten Pitkähihainen T-Paita

Tyylikäs miesten t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja paksu kangas tekee paidasta mukavan jokapäiväiseen käyttöön.

Valitsemalla tämän t-paidan 2700 litraa puhdasta vettä säästyy. Valmistuksessa käytetty kangas on ylijäämäpuuvillaa. Paita on valmistettu eettisesti Intiassa Pure Wasten yhteistyötehtaalla.

13.90‎€

Pure Waste - Naisten Pitkähihainen T-Paita

Tyylikäs naisten t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja paksu kangas tekee paidasta mukavan jokapäiväiseen käyttöön.

Valitsemalla tämän t-paidan 2700 litraa puhdasta vettä säästyy. Valmistuksessa käytetty kangas on ylijäämäpuuvillaa. Paita on valmistettu eettisesti Intiassa Pure Wasten yhteistyötehtaalla.

13.90‎€

B&C #E150 Orgaaninen T-Paita

Hinta-laatu suhteeltaan loistava orgaaninen t-paita. #E150 sivusaumaton t-paita ja niskanauhassa oleva "Hi! I'm Organic" merkki korostaa tuotteen orgaanista arvoa. T-paidassa ei ole erillistä niskalappua joten yksilöinti tai oma labelointi onnistuu hyvin tähän tuotteeseen.

 

STANDARD100 OEKO-TEX® sertifioitu

Organic OCS sertifioitua puuvillaa

4.90‎€

B&C #E150 Orgaaninen Naisten T-Paita

Hinta-laatu suhteeltaan loistava naisten orgaaninen t-paita. #E150 sivusaumaton t-paita ja niskanauhassa oleva "Hi! I'm Organic" merkki korostaa tuotteen orgaanista arvoa. T-paidassa ei ole erillistä niskalappua joten yksilöinti tai oma labelointi onnistuu hyvin tähän tuotteeseen.

 STANDARD100 OEKO-TEX® sertifioitu

Organic OCS sertifioitua puuvillaa

4.90‎€

Neutral - Miesten T-Paita, Fit

Neutral Miesten t-paita on valmistettu 100 % orgaanisesta Reilun Kaupan puuvillasta. Miesten malli on istuva hartioilta ja hihoista. T-paidassa pyöreä pääntie.

12.68‎€

Neutral - Naisten T-Paita, Fit

Neutral naisten fit t-paita on valmistettu korkealaatuisesta 100 % orgaanisesta Reilun Kaupan puuvillasta.

Naisten malli on kevyesti muotoiltu ja se on mukavasti istuva vyötäröltä ja hihoista. T-paidassa on pyöreä pääntie.

12.68‎€

Tuotevalikko

Valmistajat
Malli
Mallisto
Värit