Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

EKOLOGISET LUOMUPUUVILLASTA JA KIERRÄTYSMATERIAALEISTA VALMISTETUT MAINOSTEKSTIILIT

Perinteinen vaateteollisuus tuottaa päästöjä yhtä paljon kuin lentoliikenne ja rahtilaivat yhteensä.

Siksi onkin tärkeää että valitset vastuullisesti ja eettisesti valmistetut mainostekstiilit. Vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta, ylijäämäkankaasta ja kierrätysmateriaaleista.

Kaikki edustamamme tekstiilit valmistetaan tehtailla joissa kuormitetaan mahdollisimman vähän ympäristöä.

Tilaa ekologiset mainostekstiilit meiltä ja viesti omille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille että teidänkin yrityksessä välitetään ympäristöstä.

Kaikki tuotteet on saatavilla omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Jos et kiinnostunut ekologisista mainostekstiileistä niin voit tutustua perinteisiin mainostekstiileihin TÄÄLTÄ

 

 

 


Näytä:
Lajittele:

Pure Waste - Miesten T-Paita

Tyylikäs miesten t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja paksu kangas tekee paidasta mukavan jokapäiväiseen käyttöön. Valitsemalla tämän t-paidan 2700 litraa puhdasta vettä säästyy. Valmistuksessa käytetty kangas on ylijäämäpuuvillaa. Paita on valmistettu eettisesti Intiassa Pure Wasten yhteistyötehtaalla.

11.90‎€

Pure Waste - Naisten T-Paita

Tyylikäs naisten O-aukkoinen t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja paksu kangas tekee paidasta mukavan jokapäiväiseen käyttöön. Valitsemalla tämän t-paidan 2700 litraa puhdasta vettä säästyy. Valmistuksessa käytetty kangas on ylijäämäpuuvillaa. Paita on valmistettu eettisesti Intiassa Pure Wasten yhteistyötehtaalla.

11.90‎€

Pure Waste - Miesten Pitkähihainen T-Paita

Tyylikäs miesten t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja paksu kangas tekee paidasta mukavan jokapäiväiseen käyttöön.

Valitsemalla tämän t-paidan 2700 litraa puhdasta vettä säästyy. Valmistuksessa käytetty kangas on ylijäämäpuuvillaa. Paita on valmistettu eettisesti Intiassa Pure Wasten yhteistyötehtaalla.

13.90‎€

Pure Waste - Naisten Pitkähihainen T-Paita

Tyylikäs naisten t-paita, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Pehmeä ja paksu kangas tekee paidasta mukavan jokapäiväiseen käyttöön.

Valitsemalla tämän t-paidan 2700 litraa puhdasta vettä säästyy. Valmistuksessa käytetty kangas on ylijäämäpuuvillaa. Paita on valmistettu eettisesti Intiassa Pure Wasten yhteistyötehtaalla.

13.90‎€

B&C #E150 Orgaaninen T-Paita

Hinta-laatu suhteeltaan loistava orgaaninen t-paita. #E150 sivusaumaton t-paita ja niskanauhassa oleva "Hi! I'm Organic" merkki korostaa tuotteen orgaanista arvoa. T-paidassa ei ole erillistä niskalappua joten yksilöinti tai oma labelointi onnistuu hyvin tähän tuotteeseen.

 

STANDARD100 OEKO-TEX® sertifioitu

Organic OCS sertifioitua puuvillaa

4.90‎€

B&C #E150 Orgaaninen Naisten T-Paita

Hinta-laatu suhteeltaan loistava naisten orgaaninen t-paita. #E150 sivusaumaton t-paita ja niskanauhassa oleva "Hi! I'm Organic" merkki korostaa tuotteen orgaanista arvoa. T-paidassa ei ole erillistä niskalappua joten yksilöinti tai oma labelointi onnistuu hyvin tähän tuotteeseen.

 STANDARD100 OEKO-TEX® sertifioitu

Organic OCS sertifioitua puuvillaa

4.90‎€

Neutral - Miesten T-Paita, Fit

Neutral Miesten t-paita on valmistettu 100 % orgaanisesta Reilun Kaupan puuvillasta. Miesten malli on istuva hartioilta ja hihoista. T-paidassa pyöreä pääntie.

12.68‎€

Neutral - Naisten T-Paita, Fit

Neutral naisten fit t-paita on valmistettu korkealaatuisesta 100 % orgaanisesta Reilun Kaupan puuvillasta.

Naisten malli on kevyesti muotoiltu ja se on mukavasti istuva vyötäröltä ja hihoista. T-paidassa on pyöreä pääntie.

12.68‎€

Tuotevalikko

Valmistajat
Malli
Mallisto
Värit