Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

KÄYTÄNNÖLLISIÄ, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ JA LAADUKKAITA TUOTTEITA ULKOILUUN JA RETKEILYYN

Valikoimistamme löydät ekologiset tuotteet ulkoiluun ja retkeilyyn.

 


Näytä:
Lajittele:

Puinen Linkkuveitsi 9 osaa

Kompakti ja vahva linkkuveitsi, jossa 9 toimintoa. Pyökkipuinen kotelo ja huippulaatuiset, ruostumattomat terästyökalut. Ekologinen tuote joka toimitetaan logolla painettuna.

12.85‎€

Puinen Monitoimityökalu, 12 osaa

Kompakti ja kestävä yleistyökalu, jossa 12 toimintoa. Pyökkipuinen kotelo ja huippulaatuiset, ruostumattomat terästyökalut. Laadukas ja tyylikäs liikelahja ulkoiluun.

9.08‎€

Puinen Monitoimityökalu XL, 13 osaa

Vahva ja kestävä monitoimityökalu, jossa 13 toimintoa. Pyökkipuinen kotelo ja huippulaatuiset, ruostumattomat terästyökalut. Tuotteen viimeistelee logo kaiverrus.

19.75‎€

Termospullo Bambusta 400 ml

Sinutlaatuisessa matkatermospullossa on elintarvikekäyttöön sopivasta ruostumattomasta teräslaadusta 304 valmistetut sisäpinnat ja orgaaninen bambu-ulkokuori.

24.95‎€

Termospullo Bambusta 320 ml

Ainutlaatuisessa vuototiiviissä termospullossa on elintarvikekäyttöön sopivasta ruostumattomasta teräslaadusta 304 valmistetut sisäpinnat ja orgaaninen bambu-ulkokuori.

22.40‎€

2.200 mAh varavirtalähde aurinkokennolla

Kompakti, tehokas ja ekologinen 2200 mAh aurinkovoimaa käyttävä varavirtalähde integroidulla aurinkopaneelilla. Voidaan ladata sekä auringonvalolla että USB:n kautta.

22.40‎€

Sienisetti Alba

Klassinen sienikori, jonka rottinkipunosten välistä ilma pääsee kiertämään tehokkaasti ja sienet pysyvät upeassa kunnossa. Setin mukana tulee sieniveitsi, jossa on kääntöterä ja suti sienten puhditusta varten.

27.39‎€

Tuotevalikko