Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

EKOLOGISIA, TYYLIKKÄITÄ JA KÄYTÄNNÖLLISIÄ TUOTTEITA TOIMISTOON

Anna asiakkaallesi laadukas ja vastuullinen liikelahja joka jää toimistolle jokapäiväiseen käyttöön.

Siististi painettu yrityksen logo viimeistelee tuotteen kuin tuotteen.


Näytä:
Lajittele:

A4-kokoinen lataava Air 5W rPET kokouskansio

Tämä rPET-kokouskansio, jossa on 20 kermanväristä ja viivoitettua, 70 gramman paperiarkkia muistiona, edustaa uusinta tekniikkaa.

59.30‎€

Air 5W rPET A5 muistikirja langattomalla latauksella

Näiden rPET-muistikirjakansien kanssa pidät kokouksesi tyylikkäästi. Etukannessa on langaton latausalusta älypuhelintasi varten.

52.70‎€

A5 Bambumuistikirja ja kynä

Bambumuistikirja on valmistettu ympäristöä säästävästä bambusta ja kierrätetystä paperista. Settiin kuuluu bambumustekynä, musta muste ja voimapaperinen lahjapakkaus.

11.85‎€

A5 Muistikirja kierrätetystä nahasta

Upea kierrätetystä, sidotusta nahasta valmistettu A5 muistikirja. Kansi on ilmeeltään luonnollinen. 80 aukeamaa/160 kermanväristä, viivoitettua sivua kierrätetystä paperista.

5.21‎€

Coffee To go Bambu Termosmuki

Tässä ainutlaatuisessa bambutermosmukissa on elintarvikekäyttöön sopivasta, ruostumattomasta 304-teräslaadusta valmistetut sisäpinnat ja orgaaninen bambu-ulkokuori.

13.15‎€

Bogota Bambu Termosmuki 450 ml

Bambusta valmistetty termosmuki on vahva vaelluksille mutta samalla riittävän tyylikäs toimistolle. Bambu on materiaalina ajatonta ja tarjoaa hyvän pidon. kaiverretulla logolla.

25.00‎€

Sisään kelattava Ontario 3-in-1 -johto

Kompakti ja sisään kelattava ECO 3-in-1 -latausjohto, jossa tyypin C ja kaksipuolinen liitin micro-USB-liitäntää vaativille iOS- ja Android-laitteille. Bambu- ja ABS-kotelo

6.54‎€

Bambu Termosmuki 450 ml

Tässä ainutlaatuisessa mukissa on elintarvikekäyttöön sopivasta ruostumattomasta teräslaadusta 304 valmistetut sisäpinnat ja orgaaninen bambu-ulkokuori.

17.05‎€

Kyoto A5 muistikirja langattomalla latauksella

Kirjoita muistiinpanoja ja lataa puhelimesi langattomasti joko samanaikaisesti tai ollessasi liikkeellä. Irrotettava muistikirja ja 4 000 mAh:n langaton varavirtalähde.

52.70‎€

Bambupöytäteline, 5 W:n langaton laturi

Täydellinen esine kotiin tai työpöydällesi! Bambupöytäteline pitää pöytäsi siistinä ja 5 W langaton latausalusta lataa samalla puhelimesi.

26.30‎€

Kyoto 10" tablettisuojus langattomalla latauksella

Avaa Kyoto-suojus ja koe, kuinka koko toimisto mahtuu sen sisälle, mukaan lukien tablettisi. Sisältää 4 000 mAh:n langattoman varavirtalähteen. Yhteensopiva kaikkien QI-laitteiden kanssa.

59.35‎€

Korkkikantinen A5-muistikirja bambukynällä

ECO-muistikirja valmistettu luonnonkorkista, 160 sivua 80 g paperia. Musta sivunjakaja ja musta elastinen nauha. Mukana bambukynä osoitinkärjellä ja kuulakärjellä.

11.85‎€

Tuotevalikko