Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

EKOLOGISIA, TYYLIKKÄITÄ JA KÄYTÄNNÖLLISIÄ TUOTTEITA TOIMISTOON

Anna asiakkaallesi laadukas ja vastuullinen liikelahja joka jää toimistolle jokapäiväiseen käyttöön.

Siististi painettu yrityksen logo viimeistelee tuotteen kuin tuotteen.


Näytä:
Lajittele:

A4-kokoinen lataava Air 5W rPET kokouskansio

Tämä rPET-kokouskansio, jossa on 20 kermanväristä ja viivoitettua, 70 gramman paperiarkkia muistiona, edustaa uusinta tekniikkaa.

59.30‎€

Air 5W rPET A5 muistikirja langattomalla latauksella

Näiden rPET-muistikirjakansien kanssa pidät kokouksesi tyylikkäästi. Etukannessa on langaton latausalusta älypuhelintasi varten.

52.70‎€

PLA Termosmuki To Go 280ml

Ympäristöä säästävä vaihtoehto perinteisille mukeille! Tyyliä ja käytännöllisyyttä aamuisille työmatkoillesi. Valmistettu kasvimateriaalista (PLA), joten tyylikkyyden lisäksi muki on ystävällinen planeetallemme.

6.53‎€

PLA Termosmuki To Go 380ml

Ympäristöä säästävä vaihtoehto perinteisille mukeille! Tyyliä ja käytännöllisyyttä aamuisille työmatkoillesi. Valmistettu kasvimateriaalista (PLA), joten tyylikkyyden lisäksi muki on ystävällinen planeetallemme.

8.57‎€

A5 Bambumuistikirja ja kynä

Bambumuistikirja on valmistettu ympäristöä säästävästä bambusta ja kierrätetystä paperista. Settiin kuuluu bambumustekynä, musta muste ja voimapaperinen lahjapakkaus.

11.85‎€

A5 Muistikirja kierrätetystä nahasta

Upea kierrätetystä, sidotusta nahasta valmistettu A5 muistikirja. Kansi on ilmeeltään luonnollinen. 80 aukeamaa/160 kermanväristä, viivoitettua sivua kierrätetystä paperista.

5.21‎€

Coffee To go Bambu Termosmuki

Tässä ainutlaatuisessa bambutermosmukissa on elintarvikekäyttöön sopivasta, ruostumattomasta 304-teräslaadusta valmistetut sisäpinnat ja orgaaninen bambu-ulkokuori.

13.15‎€

Bogota Bambu Termosmuki 450 ml

Bambusta valmistetty termosmuki on vahva vaelluksille mutta samalla riittävän tyylikäs toimistolle. Bambu on materiaalina ajatonta ja tarjoaa hyvän pidon. kaiverretulla logolla.

25.00‎€

Sisään kelattava Ontario 3-in-1 -johto

Kompakti ja sisään kelattava ECO 3-in-1 -latausjohto, jossa tyypin C ja kaksipuolinen liitin micro-USB-liitäntää vaativille iOS- ja Android-laitteille. Bambu- ja ABS-kotelo

6.54‎€

Bambu Termosmuki 450 ml

Tässä ainutlaatuisessa mukissa on elintarvikekäyttöön sopivasta ruostumattomasta teräslaadusta 304 valmistetut sisäpinnat ja orgaaninen bambu-ulkokuori.

17.05‎€

Kyoto A5 muistikirja langattomalla latauksella

Kirjoita muistiinpanoja ja lataa puhelimesi langattomasti joko samanaikaisesti tai ollessasi liikkeellä. Irrotettava muistikirja ja 4 000 mAh:n langaton varavirtalähde.

52.70‎€

Bambupöytäteline, 5 W:n langaton laturi

Täydellinen esine kotiin tai työpöydällesi! Bambupöytäteline pitää pöytäsi siistinä ja 5 W langaton latausalusta lataa samalla puhelimesi.

26.30‎€

Kyoto 10" tablettisuojus langattomalla latauksella

Avaa Kyoto-suojus ja koe, kuinka koko toimisto mahtuu sen sisälle, mukaan lukien tablettisi. Sisältää 4 000 mAh:n langattoman varavirtalähteen. Yhteensopiva kaikkien QI-laitteiden kanssa.

59.35‎€

Korkkikantinen A5-muistikirja bambukynällä

ECO-muistikirja valmistettu luonnonkorkista, 160 sivua 80 g paperia. Musta sivunjakaja ja musta elastinen nauha. Mukana bambukynä osoitinkärjellä ja kuulakärjellä.

11.85‎€

PLA Termosmuki Eko 350 ml

Ekologinen 350 ml juomamuki silikonipinnalla ja kannella. Valmistettu 100 % biohajoavasta kasvimateriaalista (PLA). Ei sisällä BPA:ta ja on konepestävä.

10.50‎€

PLA Termosmuki 400 ml korkkivyöteellä

Ekologinen muki joka on valmistettu PLA-materiaalista. Ei sisällä BPA:ta, myrkyllisiä kemikaaleja tai muoveja. Uudelleen käytettävä ja kompostoitava.

15.80‎€

Take A Way muki 350 ml olkikuidusta

Ekologinen 350 ml kahvimuki olkikuidusta. Yksiseinäinen juomamuki kierrettävällä korkilla. Valmistettu 50-prosenttisesti olkikuidusta ja 50-prosenttisesti PP-muovista. Mukana silikoninen grippi. Sopii useimpien kahvinkoneiden alle. Mukin tilavuus on 350 ml.

4.42‎€

Lounasrasia / Eväsrasia Bambukuidusta

Lounasrasia / Eväsrasia joka on valmistettu bambukuidusta (50%) sekä PP-Muovista (50%). Mukana haarukka, veitsi ja kuminauha, jolla osat pysyvät kätevästi yhdessä. Kätevä setti jolla eväät kulkevat mukanasi joka paikkaan.

7.44‎€

Tuotevalikko