Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

Näytä:
Lajittele:

Rantapyyhe Creating Memories, Luomupuuvillaa

Creating your memories, suurikokoinen rantakylpypyyhe on valmistettu 100% GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja se on käytännöllinen ja tyylikäs varuste nautinnollisille hetkille ulkona.

32.39‎€

Rantapyyhe Out Of Office, Luomupuuvillaa

Rannalla oleiluun tarvitset ehdottomasti suuren ja pehmeän kylpypyyhkeen. Hauska ”Out of Office” -teksti kertoo myös päivän suunnitelman. Valmistettu luomupuuvillasta.

32.39‎€

Aurinkotuolipyyhe Reserved, Luomupuuvillaa

Reserved pyyhe on suurikokoinen ja pehmeä ja sen teksti kertoo, että paikka on juuri sinulle varattu. Pyyhkeen toiseen päähän on ommeltu selkänojan yläosaan ripustettava nerokas tasku, jonka avulla pyyhe pysyy tuolissa paikoillaan.

32.39‎€

Iso Kylpypyyhe Ocean Stripe, Luomupuuvillaa

Kudottu, erittäin imukykyinen ja iso Ocean Stripe kylpypyyhe 100% luonnonmukaisesti kasvatetusta 100% GOTS-sertifioidusta puuvillasta (450 gm/2).

30.60‎€

Iso Kylpypyyhe Ocean, Luomupuuvillaa

Kudottu, erittäin imukykyinen ja iso Ocean kylpypyyhe 100% luonnonmukaisesti kasvatetusta 100% GOTS-sertifioidusta puuvillasta (450 gm/2).

30.60‎€

Rantapyyhe Bonsall, Luomupuuvillaa

Trendikkäillä geometrisillä kuvioilla koristeltu ja 100% luomupuuvillaveluurista (450 g/m2) valmistettu rantapyyhe, joka imee hyvin kosteutta. GOTS-sertifiointi.

30.60‎€

Rantapyyhe Beach Mode Wibes, Luomupuuvillaa

Beach mode Wives 100% luomupuuvillaveluurista (450 g/m2) valmistettu rantapyyhe, joka imee hyvin kosteutta. GOTS-sertifiointi.

30.60‎€

Aberdeen Pyyhesetti, Kierrätyspuuvillaa

Pyyhesettiin kuuluu kaksi kylpy- ja käsipyyhettä. Pyyhkeiden puuvillasta 18% on sertifioitua kierrätyspuuvillaa, joka saadaan kutomoiden leikkuuylijäämäpuuvillasta.

56.13‎€

Collins Aamutakki

Aamutakki on valmistettu Jacquard-neulotusta kammatusta Öko-tex puuvillasta (450 gsm), ja siinä on leveä saalikaulus, solmittava vyö sekä taskut.

67.65‎€

Collins pyyhesetti

Tyylikäs Collins pyyhesetti Jacquard-neulottua kammattua puuvillaa (450 gsm), jossa kaunis tikkikuvio. Settiin sisältyy kaksi kylpypyyhettä, kaksi pienempää pyyhettä sekä kaksi käsipyyhettä.

56.13‎€

Windsor Pussilakanasetti Kahdelle, puuvillasatiini

Erittäin korkealaatuinen pussilakanasetti kahdelle henkilölle 200 TC satiini-kampapuuvillasta. Lanka on erittäin ohutta ja tiiviisti kudottua, minkä ansiosta ihotuntuma on vastustamattoman pehmeä.

91.85‎€

Molton pussilakanasetti kahdelle, premium cotton

Molton pussilakanasetti on valmistettu 100% BCI-puuvillasta ja langantiheys on 144TC. Hyvälaatuinen materiaali takaa hyvät yöunet. Setti on EU-Ecolabel –sertifioitu.

67.65‎€

Millbrook pussilakanasetti kahdelle, premium cotton Copy

Ylellinen Millbrook pussilakanasetti yhdelle henkilölle 200 TC percale-kampapuuvillasta. Lanka on erittäin ohutta ja tiiviisti kudottua, minkä ansiosta ihotuntuma on vastustamattoman pehmeä.

54.12‎€

Tuotevalikko