Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

Näytä:
Lajittele:

Duo color rPET 15,6” RFID Olkalaukku

Tässä olkalaukussa on tilaa kannettavan lisäksi muille ehdottoman tärkeille tavaroillesi, ja sen kanssa reissaat tyylikkäästi. Kaksivärinen olkalaukku on valmistettu rPET-materiaalista.

26.30‎€

Duo color rPET RFID viikonloppulaukku

Täydellinen esimerkiksi yön yli kestäville reissuille. Tämä kaksisävyisen harmaa viikonloppulaukku on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, joten se ei pelkästään ole tyylikäs vaan myös ympäristöystävällinen.

32.95‎€

Soho rPET Tietokonelaukku 15,6”

Ympäristöystävälliset materiaalit yhdistyvät design yksityiskohtiin. Kanna kannettavasi ja muut tärkeät tavarasi tässä tyylikkäässä 15,6 tuuman tietokonelaukussa.

25.60‎€

Swiss Peak rPET Voyager RFID Tietokonelaukku 15.6"

rPet tietokonelaukku on valmistettu 1680D rPET polyesterikankaasta ja siinä on runsaasti yksityiskohtia. Tilavan päälokeron lisäksi laukussa on pehmustettu 15,6 tuuman tasku kannettavalle.

52.70‎€

Soho rPET Viikonloppulaukku 15,6”

Viikonloppulaukku on valmistettu rPET-materiaalista ja siinä on erikokoisia lokeroita säilytykseen, pehmustettu 15,6” tietokonelokero sekä irrotettava olkahihna.

46.15‎€

RPET Sortino S Olkalaukku

Tyylikäs Sortino olkalaukku soveltuu kätevästi rantalaukuksi tai shoppailuun. Kauniisti meleerattu polyesterikangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

22.39‎€

Tuotevalikko