Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

EKOLOGISET RPET KIERRÄTYSMATERAALISTA VALMISTETUT KASSIT JA REPUT

RPET on kerran käytössä ollutta muovia, kuten esimerkiksi juomapullo. Muovi jauhetaan rakeiksi ja käsitellään niin että sitä voi käyttää uusien tuotteiden valmistuksesa. Kaikki valikoimamme kassit on valmistettu joko osittain tai kokonaan uusio- ja kierrätysmateraalista.

Ekologisen kassin tai repun kruunaa tyylikäs painatus tai brodeeraus.


Näytä:
Lajittele:

Duo color rPET 15,6” RFID Tietokonereppu

Tässä kapeassa tietokonerepussa on tilaa kannettavan lisäksi muille ehdottoman tärkeille tavaroillesi, ja sen kanssa reissaat tyylikkäästi. Kaksivärinen tietokonereppu on valmistettu rPET-materiaalista.

28.95‎€

Duo color rPET 15,6” RFID Olkalaukku

Tässä olkalaukussa on tilaa kannettavan lisäksi muille ehdottoman tärkeille tavaroillesi, ja sen kanssa reissaat tyylikkäästi. Kaksivärinen olkalaukku on valmistettu rPET-materiaalista.

26.30‎€

Duo color rPET RFID viikonloppulaukku

Täydellinen esimerkiksi yön yli kestäville reissuille. Tämä kaksisävyisen harmaa viikonloppulaukku on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, joten se ei pelkästään ole tyylikäs vaan myös ympäristöystävällinen.

32.95‎€

Duo color rPET kylmälaukku 6 tölkille

Tämän laukun tilavuus on 6 tölkkiä, joten siihen mahtuu paljon eväitä. Lisäominaisuuksia ovat etutasku ja olkahihna.

11.85‎€

Osaka rPET Reppu

Osaka-reppu tuo trendikästä kestävyyttä jokapäiväiseen käyttöön kierrätetyn RPET-materiaalin ansiosta. Tämä urbaani reppu on kokonaan pehmustettu kaikkien arvoesineiden suojaamiseksi.

64.65‎€

Fargo rPET Kylmäreppu

Tässä rPET-kylmärepussa on suuri päälokero, johon mahtuu 16 tölkkiä tai 4 pulloa pystysuoraan helposti mukana kannettavaksi.

30.30‎€

Fargo rPET Kylmälaukku

Tyylikkäässä rPET-kylmälaukussa on laaja pohja niin, että voit pakata ruokarasiat ja astiat kätevästi, ja laukkuun sopii jopa 8 tölkkiä.

21.05‎€

Fargo rPET Kylmäkassi

Kylmäkassissa on tilaa neljälle 1.5 litran pullolle. Tilava vetoketjullinen etulokero ja helposti puhdistettava vuoraus. Valmistettu ympäristöä säästävästä RPET-materiaalista.

23.70‎€

Soho rPET Tietokonelaukku 15,6”

Ympäristöystävälliset materiaalit yhdistyvät design yksityiskohtiin. Kanna kannettavasi ja muut tärkeät tavarasi tässä tyylikkäässä 15,6 tuuman tietokonelaukussa.

25.60‎€

Swiss Peak rPET Voyager USB/RFID Tietokonereppu 15"

rPet reppu on valmistettu kestävästä 1680D rPET polyesterikankaasta ja siinä on runsaasti yksityiskohtia. Tilavan päälokeron lisäksi repussa on pehmustettu 15,6 tuuman tasku kannettavalle.

63.35‎€

Swiss Peak rPET Voyager RFID Tietokonelaukku 15.6"

rPet tietokonelaukku on valmistettu 1680D rPET polyesterikankaasta ja siinä on runsaasti yksityiskohtia. Tilavan päälokeron lisäksi laukussa on pehmustettu 15,6 tuuman tasku kannettavalle.

52.70‎€

Soho rPET Tietokonereppu 15,6”

15,6 ” tietokonereppu. Edessä olevan vetoketjutaskun kautta pääset nopeasti käsiksi muihin tavaroihisi. Valmistettu ympäristöä säästävästä rPETmateriaalista.

43.50‎€

Soho rPET Viikonloppulaukku 15,6”

Viikonloppulaukku on valmistettu rPET-materiaalista ja siinä on erikokoisia lokeroita säilytykseen, pehmustettu 15,6” tietokonelokero sekä irrotettava olkahihna.

46.15‎€

Bobby Hero Small Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu joka on valmistettu rPETmateriaalista, kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 13,3" kannettavalle, 12,9" tabletille ja kaikille muille tavaroillesi.

77.90‎€

Bobby Hero XL Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 17" kannettavalle, 12,9" tabletille. Viimeistele omalla logolla.

104.25‎€

Bobby Hero Regular Varkaudenestoreppu

Bobby Hero varkaudenestoreppu on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Sisällä pehmustetut osastot 15.6" kannettavalle, 12,9" tabletille. Viimeistele omalla logopainatuksella.

91.05‎€

RPET Sortino Trail Kylmäreppu

Tyylikäs kylmäreppu soveltuu loistavasti retkille, mökille ja tietenkin kauppareissuille. Kauniisti meleerattu polyesterikangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

41.15‎€

RPET Sortino Kylmäreppu

Kylmäreppukin voi tuoda arkeen luksusta. Voit käyttää sitä vaikka päivittäin hyvin pehmustettuna city-reppuna. Polyesterikangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

42.40‎€

RPET Sortino Kylmäsäkki

Moderni paksusti kylmätopattu citysäkki soveltuu hienosti kaupunki- ja uintiseikkailuihin. Kangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

28.70‎€

RPET Sortino Kylmäkori

Tilava kylmäkori osoittaa, että kylmälaukun ei tarvitse olla perinteisen tylsä ja muovinen. Kauniisti meleerattu kangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

39.90‎€

RPET Sortino Grande Kylmälaukku

Retkeily sekä mökki- ja kauppareissut on mukava tehdä tyylikkään ja trendikkään kylmälaukun kanssa.Paksu kylmävuoraus pitää tuotteet pitkään viileinä. Valmistettu 50% kierrätysmateriaalista.

33.69‎€

RPET Sortino S Kylmälaukku

Hieman normaalia pienempi kylmälaukku sopii hyvin pienen porukan herkuille, täsmäostoihin kaupasta tai vaikkapa tuhdin lounaan ja smootieiden kuljettamiseen.

22.39‎€

RPET Sortino S Olkalaukku

Tyylikäs Sortino olkalaukku soveltuu kätevästi rantalaukuksi tai shoppailuun. Kauniisti meleerattu polyesterikangas on 50-prosenttisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

22.39‎€

Recycled Reppu

10 muovipullosta valmistettu Recycled reppu. Edullinen Cityreppu jossa säädettävät ja pehmustetut olkahihnat sekä vetuketjullinen etutasku pienemmille tavaroille. Turvallisuutta lisää vetimien heijastavat yksityiskohdat. Repussa on myös irroitettava tuotelappu.

17.90‎€

Oriole rPET Narureppu

Kiristysnyörillinen Oriole RPET narureppu. Kestävä laukku on valmistettu 100 % kierrätetystä, kuluttajakäytössä olleesta muovista, ja se auttaa vähentämään muovijätettä.

2.20‎€

Tuotevalikko